Victorie pentru Simone in Raliul AraDului

Raliul Aradului, a doua etapă a Campionatului Naţional, a fost o reuşită pentru Simone Tempestini si Sergiu Itu. Pe un Hyundai i20 R5, campionul naţional en-titre, a câştigat, la fel ca în etapa precedentă de la Piteşti, toate cele 9 probe speciale, terminând Raliul Aradului la o distanţă de aproape 4 minute de ocupanţii locului secund, Dan Gârtofan şi Tudor Mârza (Skoda Fabia R5). Pe ultima treaptă a podiumului au urcat Vali Porcişteanu şi Dan Dobre (Citroen C3 R5). „A fost un raliu foarte greu, dar sunt fericit că am terminat pe primul loc, câştigând toate probele speciale. Chiar dacă nu am avut parte de cele mai bune condiţii meteo, fiind foarte multă apă pe traseu, sunt mulţumit de ritmul pe care l-am avut şi de cum m-am simţit în maşină. Cred că a fost un test foarte bun pentru etapa din WRC, Raliul Portugaliei”, a precizat Simone Tempestini, care a mai câştigat Raliul Aradului în 2015 şi 2016.

Team-managerul Napoca Rally Academy, Marco Tempestini a declarat: “Am reuşit aproape tot ce ne-am propus. Toti membri NRA au reuşit să gestioneze bine un raliu ce a devenit foarte greu din cauza ploilor abundente. Simone a fost <<full attack>> în pregătirea pentru Raliul Portugaliei. In final suntem mulţumiţi”.  

Partenerii Napoca Rally Academy sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, De Longhi, Leaseplan, P1, Visit Cluj-Napoca, Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj şi Europa FM.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Email
WhatsApp

Leave a comment

X