Victorie Acasa pentru Simone tempestini

Ediția 41 i-a adus a 6-a victorie clujeană lui Simone Tempestini secondat de Sergiu-Sebastian Itu, pilotul de origine italiană reușind să-l egaleze pe Bogdan Marișca la numărul de victorii pe probele clujene.

Cu 5 victorii din cele 8 probe speciale, Raliul Clujului Star Lubricants powered by PMA 2022 le-a adus lui Simone Tempestini și Sergiu-Sebastian Itu a 5-a victorie din acest an, pilotul Napoca Rally Academy ajungând la 6 victorii clujene, exact numărul pe care îl deține și colegul său de echipă, Bogdan Marișca. După rezultatul de acasă, Simone și Sergiu revin pe prima poziție în clasamentul general al Campionatului Național de Raliuri Betano, acolo unde s-au aflat pentru ultima oară la capătul etapei harghitene.

Singuri în ierarhia mașinilor cu propulsie (2RWD) și clasei RGT, Simone Tempestini și Sergiu-Sebastian Itu sunt câștigătorii acestui sezon cu o etapă înainte de final. Și de cealaltă parte, în clasamentul mașinilor cu tracțiune față, s-au decis campionii naționali cu o etapă înainte de finalul sezonului, asta după ce frații Norbert și Francesca Maior, au câștigat toate cele 8 probe speciale de la Raliul Clujului Star Lubricants powered by PMA 2022, într-o dominație absolută

Simone Tempestini: Sunt foarte fericit dupa fiecare victorie pe care o reusesc, insa victoria acasa e mereu mai speciala! A fost o cursa foarte solicitanta pentru noi, insa este o victorie acasă care ne bucura extrem de tare. Probele de la Cluj sunt de neuitat, cu atât mai mult anul acesta, trăindu-le pentru prima oara cu aceasta super masina!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Email
WhatsApp

Leave a comment

X