Transilvania Rally 2020

Câștigarea titlului este unul dintre obiectivele noastre principale în fiecare an. Și fiecare titlu câștigat este ceva memorabil, insă oportunitatea de a câștiga titlul în raliul de casa, la Cluj, lângă prieteni, fani și familie este ceva special! 

Transilvania Rally a debutat cu o proba foarte dificila. Sergiu zice ca Tarnita este proba lui preferata de asfalt din țară, dar eu cred ca mai mult ii place lacul pe lângă care trecem, și ca își aduce aminte cum l-a traversat când era înotător. 

Am reușit sa ne reintram în ritm destul de bine, venind după accidentul de la Iași. Raliul s-a dovedit a fii unul dintre cele mai dificile raliuri de casa la care am luat startul. Ziua cea mai lunga a raliului a stat sub semnul vremii neprietenoase, iar cei care știți de proba Dangau, știți și cat de dificila este aceasta pe ploaie. Noi am reușit însă să menținem un tempo bun, dar și safe in același timp, și sa ne îndeplinim obiectivul propus la început de an. La Cluj am devenit pentru a 5-a oare campioni naționali, și cu siguranță nu ne vom opri la acest număr! Cu ocazia aceasta, le mulțumim tuturor partenerilor, fanilor și prietenilor pt ca ne-au sprijinit în acest an dificil. Oare vom reuși sa repetam isprava asta și în 2021? Hai sa vedem!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Email
WhatsApp

Leave a comment

X