Simone Tempestini, lider după prima zi a Raliului Argeșului

Prima probă specială de astăzi, Curtea de Argeș 1 (5,80 km) a fost și prima pe care Simone Tempestini a rulat, în România, la bordul lui Hyundai i20 R5, pregătită de Friulmotor, mașina la volanul căreia concurează în WRC2. 

Simone Tempestini (Napoca Rally Academy): „Prima zi din Raliul Argeșului a fost una scurtă dar complicată. Probele au fost destul de grele cu multe, multe capcane. Super Speciala din Pitești a fost lungă și destul de sinuoasă. Mâine începe cu adevărat raliul și va fi foarte important ritmul pe care reușim să îl avem pe Transfăgărășan. Vom încerca să ne menținem poziția, avem un avans mărișor dar nu înseamnă nimic. “

Raliul Argeșului a debutat joi seară, în Pitești, cu prezentarea oficială a echipajelor, iar primele probe speciale au fost programate vineri. La finalul zilei, Simone Tempestini și Sergiu Itu sunt liderii clasamentului general, având un avans de 24 de secunde. Sâmbătă se va concura pe cinci probe, inclusiv pe urcarea de la barajul Vidraru către cabana Capra, raliul având în total opt probe și măsurând 100,58 km de ps. 

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Email
WhatsApp

Leave a comment

X