Simone tempestini isi adjudeca al 7-lea titlu national dupa victoria de la Brasov

O adevărată dovadă de profesionalism sportiv dus la cel mai înalt nivel de Simone Tempestini, i-a adus acestuia cel de-al 7-lea titlu național absolut din carieră în Campionatul Național de Raliuri Betano, totul după ce pilotul Napoca Rally Academy s-a impus categoric în Raliul Brașovului 2022 – Ediția 51

Prin victoria celor 7 din totalul de 10 probe speciale desfășurate la ediția din acest an a etapei brașovene – pe drumurile de macadam – Simone Tempestini și Sergiu-Sebastian Itu au încheiat cu mare fast un sezon care i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii raliurilor din România. Cei doi s-au impus fără probleme în Raliul Brașovului 2022 – Ediția 51, devenind astfel campionii naționali absoluți ai CNR Betano 2022. 

Simone Tempestini: Ma bucur ca am avut posibilitatea de a duce la bun sfarsit inca un sezon in Campionatul National de Raliuri, si ma bucur enorm pentru acest titlu: al 7-lea din carierea mea. Doua abandonuri tehnice au facut ca acesta sa fie unul dintre cele mai muncite titluri, insa acest lucru mi-a oferit un boost de motivatie, si ne-a facut sa tragem tare pana la ultima etapa. Așa ca da, vreau sa mulțumesc fiecărui om in parte care ne-a susținut in acesta provocare frumoasă. Este si titlul vostru. Mulțumim si pentru sprijinul pe care l-am simțit din partea voastră!Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Email
WhatsApp

Leave a comment

X