Simone Tempestini a câștigat Raliul Sibiului

Simone Tempestini și copilotul său Sergiu Itu au câștigat Raliul Sibiului, a cincea etapă din Campionatul Național de Raliuri. Primul raliu pe macadam din acest an s-a desfășurat în weekend pe o suprafață de 132 de kilometri de probe și 9 probe speciale, după ce prima probă a raliului a fost anulată .

Echipa Napoca Rally Academy a învins la echipe

RALIUL SIBIULUI

La Raliul Sibiului echipa Napoca Rally Academy a fost prezentă cu 5 echipaje: Simone Tempestini și Sergiu Itu , pe Skoda Fabia, Bogdan Marișca cu Sebastian Itu, cu Skoda Fabia, frații Norbert Maior și Francesca Maior cu Peugeot 208 R2, Victor Supuran  și Andrei Mitrașcă pe Dacia Sandero și Ioan Mihuț cu Mag Levente, pe  Mitsubishi EVO IX.

Simone Tempestini a câștigat 8 din cele 9 probe desfășurate pe macadamul din jurul Sibiului, iar colegul de echipă , Bogdan Marișca a reușit să obțină a doua poziție în clasamentul general al raliului. Norbert Maior și Francesca Maior au reușit să câștige la 2 roți mortice și s-au situat pe locul 6 în clasamentul general. Victor Supuran a terminat pe locul 3 la Cupa Dacia, după problemele tehnice din prima zi a raliului.

Simone Tempestini: „Suntem fericiți că am câștigat și în acest an pe macadamul de la Sibiu. Ca întodeauna, a fost un raliu foarte dur și a trebuit să fim foarte atenți. Ne era dor de macadamul din România și ne bucuram ca revenirea aici ne-a adus o victorie frumoasă. Mă bucur că Bogdan Marișca și Sebastian Itu au revenit și au fost pe podium lângă noi și împreună am făcut ca echipa să câștige. ”

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Email
WhatsApp

Leave a comment

X