Simone Tempestini a câștigat Harghita Rally

Simone Tempestini, alături de copilotul Sergiu Itu, au câștigat a doua etapă din Campionatul Național de Raliuri de la Harghita. Desfășurat pe asfalt în weekend, Raliul Harghitei a însumat peste 500 de kilometri, dintre care 118,74 de kilometri pe probele speciale.

   La Raliul Harghitei echipa Napoca Rally Academy a fost prezentă cu 5 echipaje: Simone Tempestini și Sergiu Itu, pe Porsche 997 R-GT, frații Norbert Maior și Francesca Maior cu Peugeot 208 R2, Ciprian Lupu și Andrei Pintilii, pe Golf VI la Clasa 12, frații Victor Supuran și Mihai Supuran pe Dacia Sandero și Ioan Mihuț cu Cosmin Diacu, pe un Mitsubishi EVO IX.

   Simone, pe Porsche 997 R-GT care face deja senzație, a câștigat 9 din 12 probe în cele 2 zile de concurs, în timp ce Norbert Maior și Francesca Maior au reușit să câștige fără emoții la 2 roți motrice. Pentru Norbert provocarea a fost să obțină o poziție cât mai bună în clasamentul general, lucru care s-a întâmplat, terminând pe locul 4. Victor Supuran a terminat, de această dată fără emoții, pe locul 1 la Cupa Dacia. 

   Simone Tempestini„Sunt foarte fericit de rezultatul obținut la Raliul Harghitei, de mult nu am mai avut un raliu așa de interesant din punct de vedere sportiv în țară. A fost o bătălie frumoasă, eu și Sergiu și întreaga echipă ne-am străduit mult ca să fim pe primul loc. Ne-am simțit foarte bine cu mașina și ne-a plăcut mult să o pilotăm pe probele de viteză de la Harghita. Ne-am întors cu o energie bună la Cluj, energie pe care o vom menține pentru Canare.”

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Email
WhatsApp

Leave a comment

X