Rally Islas Canarias 2020

Un raliu nou, și o mașină (aproape) noua! Cam asta a însemnat ultima etapa din ERC pentru noi. Am luat startul la prima noastră etapa internațională după o pauza de jumătate de an, la bordul unui Citroën C3 R5, o mașină pe care am mai folosit-o și în mare parte a sezonului 2018.

Înainte de raliu, speram sa reușim sa ne reacomodam cu mașina și sa facem un setup bun. Dar cum socoteala de acasă nu se potriveste cu cea din târg, din cauza unor incidente, și a multor mașini înscrise, la teste am reușit sa parcurgem doar 17km. Și pt ca totul sa fie perfect, știți ce se întâmplă când merg cu Sergiu undeva pe o insula însorită? Vine potopul și furtuna după noi…

Prima zi a raliului a fost una în care niciodată nu puteai avea cauciucurile corecte, fiind secțiuni cu asfalt uscat, umed, ud, cald și rece în aceeași bucla. Am încercat sa avem un ritm bun, dar cu un setup greșit și cu câteva momente care ne-au scăzut încrederea, tot ce am reușit a fost un loc 14 la finalul zilei. 

Din păcate acesta urma sa fie și rezultatul final pentru noi, într-un raliu care ne-a plăcut, dar în care mai avem puțin de lucru pentru a reuși sa ne batem la top. Asta însă nu ne demoralizeaza, ba chiar din contra!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Email
WhatsApp

Leave a comment

X