Rally di Roma Capitale 2020

Rally di Roma Capitale 2020 a fost pentru noi primul raliu internațional după o lungă pauză. A fost un raliu pe care l-am așteptat de mult, un raliu cu probe foarte frumoase și o organizare bună. Cu siguranță este ceva special să ai posibilitatea de a conduce o mașină de raliu prin Roma, vizitând multiple obiective turistice sub escorta poliției. Dar, până la urmă, nu am fost la Roma în vizită! 

Raliul a început cu una dintre cele mai tehnice probe de asfalt pe care le-am făcut. A fost o probă care aproape l-a lăsat pe Sergiu fără aer, dar și o probă în care ne-am descurcat bine, obținând al 4-lea respectiv al 5-lea timp în cele doua treceri. Astfel, după prima zi, ne aflam pe locul 4 în clasamentul general, ceea ce ne-a făcut să fim optimiști pentru ceea ce urma în ultima zi de raliu.

Însă, optimismul nostru a fost de scurtă durată. Ne-am trezit greu de dimineață, și deși ritmul din mașină părea să fie ok, timpii la final nu au fost cei pe care ni i-am dorit. Cumulat cu o mică greșeală, care ne-a făcut să pierdem câteva secunde bune, am încheiat Rally di Roma Capitale 2020 pe poziția a 5-a în clasamentul general. 

Cu toate acestea, suntem mulțumiți de rezultat, un top 5 într-o etapă de campionat european, după multe luni de pauză este un motiv de mândrie pentru noi.

Sperăm să putem reveni la acest raliu in 2021, fiindcă simt ca am o revanșă de luat față de probele din a 2-a zi!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Email
WhatsApp

Leave a comment

X