Raliul Iașiului 2020

Probabil ca deja știți cu toții ca anul acesta, Raliul Iașiului s-a terminat pentru noi cu unul dintre cele mai mari accidente ale noastre. Un palier foarte lung de viteza, o frânare făcuta o fracțiune de secunda prea târziu, și multe tonouri făcute. Cam asta a însemnat etapa de la Iași pt noi. Sau? 

Iași a fost mai mult decât acest pas greșit. A însemnat și a doua etapa de macadam a sezonului, suprafață pe care ne simțim cel mai bine. Și cred ca s-a văzut asta și de afară!

Raliul a început cu doua probe în ziua de vineri, probe care ne-au și plăcut foarte mult, dar care ne-au dat și câteva emoții. Pe a 2-a proba am fost surprinși de o săritoare puțin mai mare decât ne-am așteptat. Mașină a căzut în bot, urmând  sa aflam la finalul probei ca am spart radiatorul. Și probabil ca lui Sergiu i-au picat doua plombe la aterizare…

Iași a mai însemnat și multa distracție pentru noi. Ne-am simțit bine cu Skoda pe macadam, și abia așteptăm să ne întoarcem. 2 abandonuri în ultimii 3 ani nu e cel mai bun bilanț în Moldova, asa ca vom reveni mai concentrați și mai determinați în 2021!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Email
WhatsApp

Leave a comment

X