Simone Tempestini a încheiat o nouă etapă de succes la Raliul Iașului

Simone Tempestini și copilotul Sergiu Itu au câștigat Raliul Iașului, a șaptea etapă din Campionatul Național de Raliuri din acest an. Coechipierii de la Napoca Rally Academy, Bogdan Marișca și Sebastian Itu au urcat pe a treia treaptă a podiumului general, în timp ce frații Maior au câștigat în clasamentul de la 2 roți motrice.

Desfășurat pe macadam pe o distanță de 134 de kilometri și 9 probe speciale, Raliul Iașului le-a adus anul acesta concurenților un traseu dificil, îngreunat de condițiile meteo nefavorabile.

  • Napoca Rally Academy – locul 1 la echipe

   A 38-a ediție a raliului de la Iași i-a adus a 4-a victorie lui Simone Tempestini în această competiție, depășind astfel recordul lui Titi Aur, care a avut 3 victorii all time în capitala Moldovei. Simone Tempestini a dominat cursa de la Iași, campionul en titre al României câștigând toate probele de sâmbătă și duminică. La final, echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu a fost cronometrat cu timpul de 01 h 20 min 57 sec, cu o diferență de 1 minut și 53 de secunde față de locul 2. 

  • Simone Tempestini a câștigat din nou Raliul Iașului, la distanță de 4 ani de la prima victorie pe macadamul moldav

   Simone Tempestini: „Suntem bucuroși că am câștigat acest raliu, am avut o cursă foarte bună și ne-am și distrat. A fost destul de dificil din cauza condițiilor meteo, dar în final am reușit să menținem ritmul bun. Îmi place raliul de la Iași și le mulțumesc de fiecare dată spectatorilor de aici care mă susțin și vin în număr foarte mare pe probe.”

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Email
WhatsApp

Leave a comment

X